Bank-Laan-Penge.dk

Bank-Laan-Penge.dk

Banker i Danmark

Find bank i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde...

Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er den samlede betegnelse for den type lån, der går til det daglige forbrug.

Der kan være mange årsager til at optage et forbrugslån. Måske vil du gerne købe et større fjernsyn, måske skal du lave en udbygning til huset eller din pc er lige gået i stykker, og du skal låne penge til at købe en ny computer. Det er sjældent svært at finde en grund til at optage et forbrugslån, og det gælder for folk med både god og dårlig økonomi.

I dag er det hurtigt og sikkert at optage forbrugslån online via internettet. Du kan sidde derhjemme og via nettet sammenligne lån hos mange forskellige udnydere i ro og mag og, udvælge det forbrugslån, der passer dig og din situation bedst. Hvad er fordelene ved et forbrugslån? De fleste forbrugslåns-udbydere giver svar på din låneansøgning inden for 3 timer. Så selvom kæresten har fødselsdag i morgen kan du nå at låne penge hurtigt og finde en god gave.

Afbetalingsperioden er valgfri, og du kan betale af i op til 60 måneder.

Al behandling af lånet er både seriøs og fortrolig, så det er helt op til dig om du vil fortælle familien hvor pengene til rejsen til Gran Canaria er kommet fra.

Alle kan låne uden at skulle stille sikkerhed, så selvom du er under 25 kan du stadig låne penge. Det eneste krav er, at du ikke står i RKI, så selv studerende kan få en god og sikkert tiltrængt sommerferie.

Du har ikke installeret flash eller du har ikke aktiveret Java.

Vælg region ved at klikke på kortet