Bank-Laan-Penge.dk

Bank-Laan-Penge.dk

Banker i Danmark

Find bank i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde...

Hvilke typer lån findes der?

I Danmark finansieres en stor del af vores forbrug via lån. Både privat og erhvervsmæssigt. Skal der investeres større pengebeløb i forbrugsgoder, som f.eks. en ny (brugt) bil eller motorcykel, en ny bolig (hus, lejlighed), kostbar elektronik (tv, computer), eller en dyr ferie / rejse, er det helt almindeligt at låne penge til at købe det for.

Der er mange firmaer, der tilbyder udlån af penge, og der findes rigtig mange forskellige typer af lån. Vi har samlet lidt information om nogle af de mest almindelige låntyper herunder.

Information om låntyper

Forbrugslån - korte lån til forbrug

Boliglån - lån penge til drømmehuset

Billån - lån penge til en ny bil

 

HVOR KAN MAN LÅNE PENGE?
På vores oversigt med banker og pengeinstitutter i Danmark, kan du finde lister inddelt efter region og by, så du nemt kan finde frem til det nærmeste sted at låne penge.

HUSK
Før du låner penge, kan det være en god idé at tjekke de aktuelle priser på ydelser hos de danske banker, sparekasser og andelskasser på pengepriser.dk, der er udarbejdet i samarbejde mellem Finansrådet og Forbrugerrådet. Her kan du hurtigt få et overblik over hvad det koster at låne penge til lige præcis det type lån, du er ude efter.

Du har ikke installeret flash eller du har ikke aktiveret Java.

Vælg region ved at klikke på kortet